Δελτίο Τύπου Lux Awards

Από τον Δεκέμβριο του 2008, όταν το Quick Spa έκανε την πρώτη του εμφάνισή στην Λευκωσία, οι έννοιες περιποίηση και ομορφιά απέκτησαν νέο νόημα. Με γνώμονα τις ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου και την πλήρη αξιοποίηση του ελάχιστου χρόνου που έχει αυτός σήμερα, προσφέρουμε εξαιρετικής ποιότητας συνδυαστικές υπηρεσίες.

Η εξέχουσας σημασίας βράβευση μας από το βρετανικό περιοδικό LUX ως το καλύτερο οργανικό spa (Best Organic Spa) στην Κύπρο για το 2016, είναι μια ακόμη απόδειξη των υψηλών προδιαγραφών των παρεχόμενων υπηρεσιών του χώρου μας.

Το εξειδικευμένο μας προσωπικό καθώς και το απαράμιλλης αισθητικής σύγχρονο περιβάλλον είναι μερικοί μόνο από τους λόγους που το κάνουν μοναδικό στο είδος του.

Όλα αυτά τα χρόνια, τα κέντρα ευεξίας & ομορφιάς Quick Spa, σταδιακά αναπτύχθηκαν σε όλες τις μεγάλες πόλεις της Κύπρου και σήμερα αριθμούν 3 καταστήματα σε ολόκληρη την Κυπριακή επικράτεια, σε Λευκωσία, Λεμεσό & Λάρνακα.

Εκ μέρους όλων των μελών του προσωπικού εκφράζω τις θερμές μου ευχαριστίες στον κόσμο που επιλέγει να επισκεφτεί τα κέντρα ευεξίας & ομορφιάς Quick Spa και που ανέδειξαν την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς

Άντρη Γεωργίου Γενική. Δ/ντρια Quick Spa