Wax for men

Η αποτρίχωση είναι περιποιηση κατάλληλη σχεδόν για όλους γυνεκες και ανδρες ξεκινωντας απο εφηβηκη ηλικα 16 χρονων.Η περιποιηση αυτη δεν συστηνεται σε άτομα που πάσχουν από διαβήτη ή έχουν κιρσώδεις φλέβες ή κακή κυκλοφορία καθώς είναι πιο ευαίσθητα σε λοίμωξη. Η αποτρίχωση δεν πραγματοποιείται ποτε σε ατομο που χρησιμοποιεί Retin-A, Accutane, Renova, Differin ή οποιοδήποτε άλλο φάρμακο ακμής που θρυαλώνει το δέρμα. Συστηνουμε πληρες ενημερωση απο γιατρο για οποιεσδήποτε ανησυχίες, συνθήκες ή φάρμακα μπορεί να αντενδείκνυται στην αποτρίχωση.Ενημερώστε  την αισθητικο σας  εάν είστε αλλεργικό ατομο.Η ειλικρεινεια παντα είναι για εσας προστασία.

Πόσο καιρό διαρκει το αποτελέσματα;

Μετά την πρώτη αποτρίχωση, τα αποτελέσματα μπορεί να διαρκέσουν 2 έως 4 εβδομάδες, ανάλογα με την τριχοφυια καθε ατόμου. Στις περισσότερες περιπτώσεις, η τριχοφυΐα είναι ελάχιστη κατά τη διάρκεια της πρώτης εβδομάδας ή δύο και αυξάνονται αισθητά την τρίτη και την τέταρτη εβδομάδα. Με τακτική επαναλιψη αποτρίχωσης, ο χρόνος που απαιτείται μεταξύ των θεραπειών αυξανετε σημαντικά, συνήθως 4 έως 6 εβδομάδες θα υπαρχη αναγκη επαναληψης .

Εάν οι τρίχες ξυριζονταν,συνηθως απαιτούνται καπιες επαναλιψεις για να φανουν τα πλήρη ευεργετικά αποτελέσματα της αποτριχωσης με κερι.

 

Η τριχοφυια γινετε πιο δυσκολη στις περιοχες που αφαιρητε?

Αυτη είναι μια λανθασμενη αποψη για την αποτρίχωση - αλλά η απάντηση είναι οριστική ΌΧΙ. Συνήθως, η καθε επομενη βλαστηση είναι λεπτότερη, λεπτότερη και πιο αργή εαν η εφαρμογη αφαιρεσης γινετε κατικα.

Πόσο διαρκεί η αποτρίχωση;

Ανάλογα με το σημειο του σώματος και την τριχοφυια, μπορει να διαρκέσει από 15 λεπτά έως μία ώρα.

Η διαδικασεια αποτρυχοσης ειναι επωδινη.?

Η αντοχή του καθενός στον πόνο είναι διαφορετική. Καποιες φορες επειδη δεν γνωρίζετε τι να περιμένετε αισθάνεσθαι άβολα και ευάλωτοι σε οποιαδήποτε εφαρμογη. Ωστόσο, αυτό σιγα σιγα μειωνεται και υποχωρει μετα απο κάθε επίσκεψη, αφου οι τρίχες που αφαιρούνται από την περιοχή θα ειναι παντα λιγοτερες.

Η εγκυμοσύνη, η εμμηνόρροια και η καφεινη μπορεί να προκαλέσουν αυξημένη ευαισθησία. Λαμβάνοντας ένα ήπιο παυσίπονο 30 λεπτά πριν από την επίσκεψή σας θα μειώσει τον πόνο.

Πιθανές παρενέργειες της αποτρίχωσης;

Δεν μπορούμε να προβλέψουμε ή να εγγυηθούμε πως μπορεί να αντιδράσει η αποτριχωση στον καθε ενα ξεχωριστα. Οι περισσότεροι δεν βιώνουν τίποτα πέρα από την στιγμιαια ερυθρότητα και κάποιο μικρό ερεθισμό εαν οι τριχες ειναι πολυ δυνατες.Οι τριχες μπορεί να σπάσουν στη ρίζα στην διαδικασεια αφαιρεσης τους, προκαλώντας ετσι μερικές τρίχες να μεγαλώσουν πιο γρήγορα αφου κοπικαν . ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΑΧΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΕΡΕΘΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΘΑΝΕΣ ΑΠΟΤΥΧΙΕΣ

- Αποφευγετε την άμεση έκθεση στον ήλιο μετά την αποτρίχωση.Παντα πρεπει να φοράτε αντηλιακό, καθώς οι πρόσφατα αποτριχωμένες  περιοχές είναι επιρρεπείς σε υπερχρωμία (μόνιμο σκούρο δέρμα) εάν εκτίθενται στον ήλιο.

- Αποφύγετε σάουνα, ατμόλουτρο, υδρομασάζ και άλλες θερμαινόμενες πηγές για τουλάχιστον 24 ώρες. Δεν χρησιμοποιείτε κανενα προϊόν απολέπισης (AHAs, γρατζουνιές κ.λπ.) και λουφα μέχρι τουλάχιστον 24 ώρες μετά την αποτρίχωση

- Αποφεύγετε αποσμητικά με ινοπνευμα για 24 ώρες μετά από μια θεραπεία αποτρίχωσης.

-Η κανονική απολέπιση μπορεί να είναι χρήσιμη ειδικά στις περιοχές των ποδιών και των βραχιόνων

-Η αποτρίχωση ρουτίνας βοηθά το δέρμα να συνηθίσει στη διαδικασία κανοντας τον ερεθισμο λιγιοτερο καθε φορα, αδυνατη τις τριχες και απομακρυνει ολα τα νεκρα κυτταρα του δερματος

- Ζητηστε ειδικα προϊόντα που μπορούν να εφαρμοστούν τοπικά ωστε να ενηδατωθη το δερμα και να αποφευχθούν οι αυξημένες τρίχες για καλύτερα αποτελέσματα

- Οι γυναίκες μπορεί να αισθανθουν επιπλέον ευαισθησία στην διαδικασεια αποτρίχωσης μέχρι μία εβδομάδα πριν από την έναρξη της περιόδου τους

Μερικες φορες το δέρμα αντιδρά με ερυθρότητα και προσκρούσεις που εξαφανίζονται λίγες ώρες μετά την αποτρίχωση.

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ανησιχειες η ερωτήσεις σχετικά με τον τρόπο φροντίδας του δέρματος σας μετά από την αποτριχωση, συμβουλευτιτε την αισθητικο του spa για τι φροντιδα και τι προϊόντα μπορειτε να χρησιμοποιησετε στο σπιτι.