Εταιρικά Πακέτα

Corporate Office Care

∆ιάρκεια: Μισή ή 1 μέρα
Τιμή: Aναλόγως του τελίκου αριθμού εξυπηρέτησης

Το πακέτο σας δίνει την ευκαιρία να προσφέρετε μια αξέχαστη εμπειρία στο προσωπικό σας, έναν διαφορετικό είδος διαλείμματος στο δικό σας χώρο. Επαγγελματίες θεραπεύτριες από το την Ταϊλάνδη παρέχουν ατομικό massage στους υπαλλήλους σας με στόχο την υγεία & ευεξία στον κάθε εργαζόμενο σας.

Οφέλη Πακέτου

Corporate Prepaid Success

Διάρκεια: 3 Μήνες
Τιμή: €2.900


Με το πακέτο αυτό έχετε τη δυνατότητα να επιβραβεύσετε τον κάθε υπάλληλο ξεχωριστά την κατάλληλη στιγμή. Ένα Gift Voucher με ποσό ή με υπηρεσίες που εσείς επιλέγετε και το οποίο μπορεί να εξαργυρωθεί σε όποιο απο τους 3 ξεχωριστούς αρμονικά φτιαγμένους χώρους, Dessange Paris - Λευκωσία , Hamam Omerye - Λευκωσία, Quick Spa -Λευκωσία Λεμεσός - Λάρνακα.

Οφέλη Πακέτου

Κάθε χρόνο χάνονται πολλές παραγωγικές ώρες ως αποτέλεσμα του στρες. Δύο στις τρεις ιατρικές επισκέψεις αφορούν θέματα που σχετίζονται με το άγχος. Tο μεγαλύτερο μέρος της ζωής μας το περνάμε στην εργασία, έτσι ότι συμβαίνει στο χώρο εργασίας είναι ζωτικής σημασίας για την υγεία και την ευεξία μας. Το head massage είναι η κατάλληλοτερη θεραπεία για το εταιρικό περιβάλλον, γιατί είναι εύκολη η διαδικασία εφαρμογής του.
Εταιρικό Μασάζ
Τι είναι το εταιρικό μασάζ;
Ένα σύντομο μασάζ 20’ το οποίο προσφέρεται στις εγκαταστάσεις της εταιρίας σας, σε ντυμένα και καθήμενα άτομα.
Οφέλη του μασάζ για την υγεία εργαζομένων
Ηρεμεί το νευρικό σύστημα, μειώνοντας το άγχος και την ένταση.
Βελτιώνει την ελαστικότητα των μυών και το εύρος της κίνησης.
Αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος.
Αναζωογονεί το σώμα και το πνεύμα.
Οφέλη για το εργασιακό περιβάλλον
Το εταιρικό μασάζ παρέχει τη δυνατότητα στον κάθε εργαζόμενο χωρίς ένταση και αναζογονημένος, να αποδόση καλύτερα γεγονός που οδηγεί στην αύξηση της παραγογικότητας και μείωση απουσιών του.
Στα Quick Spa, θεωρούμε καθήκον και αποστολή μας να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής των ανθρώπων μέσω της σωματικής, συναισθηματικής και πνευματικής ευεξίας. Τα εταιρικά πακέτα, είναι ειδικά σχεδιασμένα για να προωθήσουν την υγεία & ευεξία στον εργασιακό χώρο. Ενθαρρύνουμε τις εταιρείες να επενδύουν στη δημιουργία
ενός πιο υγιεινού εργασιακού περιβάλλοντος για τους εργαζόμενους. Το ευρύ φάσμα των εξατομικευμένων υπηρεσιών, διευκολύνει τις συγκεκριμένες απαιτήσεις και στόχους της κάθε εταιρείας. Πάντα στη διάθεση σας για να σχεδιάσουμε το τέλειο πακέτο με βάση τις ανάγκες της δική σας εταιρίας.